تحولات منطقه

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: ارائه کارت آمایش برای اتباع خارجی خراسان رضوی ضروری است.

ارائه کارت آمایش برای اتباع خارجی خراسان رضوی ضروری است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سیدعلی قاسمی در ارتباط با محدودیت‌های موجود برای برخی از اتباع افغانستان در استان مربوط به مسیرهای منتهی به مشهد اظهار داشت: باید مهاجران افغانستان با ارائه کارت آمایش اتباع خارجی و یا گذرنامه به تردد بپردازند، در غیر این صورت این امر امکان پذیر نیست.

وی با اشاره به سکونت مهاجران از کشورهای متعدد از جمله افغانستان، تصریح کرد: البته با وجود ارائه کارت آمایش اتباع خارجی و یا گذرنامه توسط مهاجران افغانستانی محدودیت‌های جزئی شامل حال آنها می‌شود که در صورت رعایت آنها مشکلی برای این افراد به وجود نمی‌آید.

قاسمی بیان کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد از ۳۲۰ هزار پناهنده ساکن در خراسان رضوی افغانستانی هستند که ۳۱۰ هزار نفر از آنها داخل شهر حضور دارند، تاکنون اتباع خارجی دارای گذرنامه، کارت آمایش و یا ثبت شده در مراحل ثبت نام اولیه توسط تحصیلات فرزندان آنها مجوز حضور قانونی کسب کردند.

وی با اشاره به سکونت و پناهندگی افراد به روش‌های مختلف در مشهد و شهرستان‌های خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: اجازه سفر برای افرادی که صرفاً مراحل اولیه ثبت نام را انجام دادند صادر نمی‌شود، در حال حاضر ۷۰ هزار نفر از افراد حاضر در استان شامل این دسته می‌شوند.

مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: از دلایل وجود محدودیت برای اتباع افغانستانی می‌توان به تفاوت در نحوه ارائه خدمات برای هر صنف اشاره کرد، به عبارتی تعداد محدودی مجوز فعالیت در یک شهر برای هر صنفی صادر می‌شود.

وی بیان کرد: به عبارتی تنها برای ۱۵۰ هزار تبعه افغانستانی در هر شهرستان خدمات مختلفی ارائه می‌شود، به همین دلیل جمعیت کنترل شده و از کاهش و افزایش ناگهانی جمعیت توسط این افراد جلوگیری می‌شود، این امر با محدودیت‌هایی نظیر دریافت مجوز تردد در داخل خاک ایران محقق می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.